CAUTARE

Dupa afectiune

PRODUSE
CATEGORII

Politica de confidentialitate

S.C. LiveWell Products S.R.L. colecteaza date cu caracter personal pe paginile site-ului www.livewell.ro, numai cu acordul dumneavoastra, in urmatoarele scopuri:

• pentru a va asigura accesul la serviciu;

• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre dumneavoastra;

• rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda a dumneavoastra;

• trimiterea de buletine informative periodice, cu acceptul dumneavoastra;

• contactarea dumneavoastra, la cerere sau in chestiuni de Relatii cu Clientii;

• scopuri statistice.

Aveti dreptul de a solicita stergerea datelor dvs colectate. In cazul in care optati pentru plata on-line a contravalorii comenzilor dumneavoastra, procesarea datelor de card bancar se face in mod exclusiv pe serverele GECAD ePayment International. S.C. LiveWell Products S.R.L. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile dumneavoastra bancare. Ne obligam ca datele dumneavoastra sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate.

Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre S.C. LiveWell Products S.R.L. pentru siguranta acestora.

S.C. LiveWell Products S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.